De conceptie

Hoe het begon kan ik ook niet meer zomaar aangeven, het was wel ergens in 2018 dat weet ik nog wel. 2018 was voor mij het jaar van de veranderingen, een jaar om met een schone lei te beginnen. Zo kon ik zomaar opeens genieten van mijn net verbouwde woning, waar ik op het dakterras heerlijk in de avondzon genoot van de smakelijke groenten en bloemen die daar zowaar groeiden. Ik merkte dat ik in dat jaar meer naar buiten gericht was, niet alleen om de bloemen buiten te zetten maar ook om mezelf juist terug te trekken in de natuur.

 

De natuur heeft enorme aantrekkingskracht op mij. De veranderende kleuren die laten zien welk seizoen het is, de onvoorspelbare weersverwachting maar voornamelijk de cyclus van de maan in al haar pracht en schittering heeft me aan het denken gezet. Denken op een andere manier, zo vroeg ik me af hoe zou het zijn als ik meer kennis heb van de kracht van de natuur en de cyclus van de maan. Nu ben ik geschoold in astrologie, astrologie die werkt met de elementen uit de natuur en tegelijkertijd met de cyclus van de maan. Nine Star Ki astrologie genaamd, het is de oudste vorm van Chinese en Japanse astrologie, het is een simpele doch doeltreffende vorm van astrologie gebaseerd op de met de 5-elementen uit de natuur.

 

De samensmelting

Volgens de berekeningen van Nine Star Ki was 2018 een 9-vuur jaar. Vuur staat voor expressie en trekt de aandacht met warmte, mooie kleuren en beeldvorming. Vuur is lekker enthousiast en veranderlijkheid, precies datgene wat ik heb ervaren dat jaar.  

 

Mijn geboorte element is 2-aarde. Ik ben een doorzetter, een verzorger en ik kan heel wild worden als het op voeding aankomt. In 2018 stond mijn 2-aarde profiel in de positie 7-metaal; de out of the box denker, de analist en keuze maker. Voor mij kwam het allemaal samen in dat jaar, mijn jaarprofiel was 9-2-7. Veranderen-voeden-keuzes maken.

 

De geboorte

Nu is het 09-09-2020, de geboortedag van Haraki. Het Nine Star Ki geboorte profiel van Haraki is 7-1-2 ontwikkeling-intuïtief-verzorgend. Een mooier profiel kan ik mijn niet wensen voor Haraki, de praktijk voor Voetreflexologie, Feng Shui, Energetische massages en Reikibehandelingen.

Openingsactie

Wil je ook een Nine Star Ki lezing ontvangen, stuur dan via PB je geboortedatum en ontvang een uitgebreid ingesproken bericht met uitleg over jouw profiel voor 22 euro. Deze openingsactie is geldig tot en met 30 september 2020.

 

 

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

css.php