Astrologische elementen

Nine Star Ki is een wonder, het berekent het karakter van een persoon op basis van de geboortedatum. Niet alleen het karakter maar ook het handelen wat soms heel anders is dan wat we in het eerste opzicht laten zien. Nine Star Ki werkt met de 5-elementen uit de natuur, elementen die elkaar voeden zoals water dat hout kan laten groeien en hout dat vuur kan laten branden. Zo is er een cyclus die we ook in het dagelijks leven kunnen gebruiken om ons te voeden.

Als ik naar mezelf kijk is juist dat voeden wat bij mijn geboorte element 2-aarde hoort. Een 2-aarde persoon houdt van voeding, voeding voor in de maag maar ook voeding voor de hersenen en niet te vergeten de huid. Ik houd ervan om mensen te verzorgen, voor ze te koken, mijn brede kennis te delen en ook door massages komt mijn behoefte tot voeding geven goed tot zijn recht.

Want een massage is niet alleen goed voor de huid door de natuurlijke kokosolie die ik gebruik, ook de spieren worden vertroeteld of juist geprikkeld. En de reflectie van de hersenen met de organen waar onze emoties worden vast gehouden, hebben grote invloed op onze vertering. Vertering van informatie, van voeding en van ontmoetingen.

Reflexologische elementen

In de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) wordt de gezondheid vanuit dezelfde 5-elementen benaderd als NSK astrologie ernaar kijkt. De astrologie vertelt iets over het karakter van een persoon aan de hand van een analyse in getallen met geboorte gegevens. Terwijl voetreflexologie meer zegt over de gezondheid van een persoon hoe deze in het lichaam zit en haar gebruikt. Door naar de persoon te kijken en onder andere de lichaamshouding te analyseren maar ook naar het stemgeluid en woordgebruik te luisteren kan ik als massagetherapeut een koppeling maken naar dezelfde organen.

Als ik naar mezelf reflecteer dan is ook het aarde element de kern dat mijn lichamelijke- en emotionele klachten in de schijnwerpers zet. Jawel voeding in al zijn facetten is een thema voor mij. En dit is nu net wat ik zo mooi vind, het maakt geen verschil vanuit welke gedachtegang of leefvorm de elementen worden ingezet. Dit is precies wat bij mij past: mensen voeden, verzorgen en masseren om iedereen in zijn kracht te zetten.

Openingsactie

De openingsactie is nog steeds beschikbaar: Wil je ook een Nine Star Ki lezing ontvangen, stuur dan via PB je geboortedatum en ontvang een uitgebreid ingesproken bericht met uitleg over jouw profiel voor 22 euro. Deze openingsactie is geldig tot en met 30 september 2020.

#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

css.php