Wordt jij overladen met emotie als je een ruimte binnenkomt? Heb je constant gedachten of voel je makkelijk met iemand mee?

Als HSP (highly sensitive person) neem je meer detailleerde informatie van de buitenwereld waar en ook van je innerlijke belevingswereld. Alle informatie die je binnen krijgt sla je op als gevoelens, gedachten, emoties maar ook als pijn. Zo draag jij een schat aan informatie mee en ben je een rijk mens, maar je kan ook wel eens in die gedachten verdwalen. Dan is het verstandig om aan te geven wat er in je om gaat en hulp te vragen.

Voetreflex massage therapie biedt ontspannende en effectieve uitkomst. Samen gaan we onderzoeken waar je meer ondersteuning in nodig hebt.

 

Voor welke klachten kan ik voetreflex massage therapie inzetten

Bij de volgende klachten kan een voetreflex massage uitkomst bieden:

  • (Chronische) vermoeidheid
  • Stress
  • Spanningen
  • Klachten zonder aanwijsbare oorzaak
  • Pijn zoals hoofdpijn, nekpijn of rugpijn

 

Wat kan ik verwachten

Bij Haraki wordt de tijd genomen om de klachten te bespreken vooraf aan de massage. Voor de eerste behandeling zullen we daarom 90 minuten inplannen. Als je er klaar voor bent ga je op je rug op de massagetafel liggen, met ontblote onderbenen en voeten. Je lichaam wordt bedekt met doeken om warm te blijven. De massage wordt uitgevoerd met warme, natuurlijke olie, de aanrakingen zijn zacht. Tijdens de behandeling hoef je alleen maar te ontspannen, de masseur doet al het werk.

 

Investering

De kosten voor voetreflex massage therapie:

60 minuten   –  € 52,50

75 minuten   –  € 65,00

90 minuten   –  € 77,00

Voor kinderen:

30 minuten   –  € 25,00

45 minuten   –  € 37,50

Als je hoog gevoelig bent is het prettig om regelmatig te ontladen, de herhaal frequentie zullen we samen afstemmen. Bij elk bezoek ontvang je tips om ontspanning te optimaliseren.

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php