Goede voornemens zijn er om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Afscheid nemen van een gewoonte die niet goed is voor de gezondheid. En hoe lang duren die voornemens eigenlijk? Zijn ze er om jaarlijks weer opnieuw in te voeren of zijn er jaarlijks nieuwe voornemens? De winter is een goed moment om naar binnen te gaan en rust te nemen. Het is dan ook niet zo gek dat een goed voornemen in de winter wordt ingevoerd.
Nu zijn we allemaal verplicht om meer naar binnen te keren, er is tijd voor nadenken en voor mij geeft dit een gevoel dat het goed is zoals het is. Het is geen verplichting, het is de natuurlijke invloed van de seizoenen. Ik heb geen goede voornemens, wel wil ik graag de kwaliteit van het leven verbeteren alleen zonder opgelegde regels. Luisteren naar jezelf, naar je hart, daar gaat het volgens mij om. Daar heb je alleen jezelf voor nodig en het bewustzijn dat jouw gevoel je niet in de steek laat.
#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

css.php