Het afweersysteem van ons lichaam heeft de laatste maanden heel wat te verduren gehad. Door alle indrukken die we te verwerken hebben; de nieuwsberichten over andere mensen die iets doen wat niet mag. Door de regels die telkens wijzigen en zo verwarring brengen. Maar ook het afzetten tegen de maatschappij geeft overbelasting aan ons immuunsysteem. Stress is een gif die in elke beker aanwezig is. Stress is meer dan tijdsgebrek, stress is voornamelijk druk. Financiële druk, druk uit de omgeving en prestatiedrang.
In jezelf geloven en positief in het leven staan. Eigen grenzen bepalen, zonder conflict tussen gevoel en verstand of uit angst om afgewezen te worden, is de beste boost die helpt jouw immuunsysteem te versterken. Als je hier hulp bij nodig hebt, ik sta voor je klaar.
#

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

css.php