Het grote geheel in 1 persoon
Heb je gezondheidsklachten, slaapproblemen, opstartproblemen in de ochtend, zit je niet lekker op je werk of in je relatie? Of is er iets anders wat aan je knaagt? Komt er geen uitsluitsel uit medische onderzoeken? En wil je wel weten wat je er zelf aan kan doen, kom dan tot de ontdekking dat bij Haraki alles mogelijk is. Ik haal alles voor je uit de kast om je kennis te laten maken met het grote geheel. Jij hebt de kracht in je, ik zal dat laten ervaren door middel van massages, coaching en bewustwording. 

Massage is de meest oude vorm van genezing. Let maar eens op wat je doet als je ergens pijn hebt, dan wrijf je over de zere plek. Vanuit elke stroming in de wereld is massage uitgegroeid tot hoe we het nu en hier kennen.

Behandelingen worden op maat gemaakt, als jij kan aangeven wat je nodig hebt en binnen welk tijdsbestek je doel wilt bereiken. Kan ik aangeven hoeveel tijd daar ongeveer voor nodig zal zijn. Er zijn behandelingen mogelijk van 30 minuten tot 2 dagen, individueel of in groepen vanaf 2 personen. Alles kan en alles mag.

 

Prijzen en afspraken

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW
Er is geen pin aanwezig, betaling kan contant of via bankbetaling

Behandeling is volgens afspraak
Afmeldingen of verzetten van een afspraak, graag 48 uur voor de gereserveerde behandeldatum. Afspraken die niet afgezegd zijn binnen 24 uur worden in rekening gebracht.

Gezondheid is voor iedereen anders en daar is niemand die er een oordeel over hoeft te geven. Daarom heb ik mij aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij om aan te geven dat iederéén altijd welkom is

               

 

css.php