Je eigen baby kunnen verlichten van krampjes, obstipatie, verkoudheid of pijn bij het doorkomen van tandjes? In de workshop baby reflex leer je hoe je dit kunt doen met behulp van voetreflex massage bij je kindje.

In de workshop baby reflex leer je in twee lessen van ongeveer 60 minuten, drie leuke en praktische massages die je zelf toe kunt passen op de handen en voeten van jouw baby. Elke massage heeft een eigen thema: slaap & kalmering, spijsvertering en welzijn. De massages zijn speciaal ontwikkeld ouders, je leert technieken om klachten als obstipatie, reflux en krampjes te verlichten. Om het immuunsysteem te stimuleren en slaap te verbeteren. Na afloop ben je in staat om naar eigen inzicht een massage aan te passen aan wat jouw kindje nodig heeft.

Een voetreflex massage kan je overal en altijd geven, thuis en onderweg. Binnen 5 minuten bereik je al resultaat. Je kunt er een voor-het-slapen-gaan ritueel van maken of onderweg je kindje snel rustig krijgen. De technieken kan je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen. Je hebt geen ervaring met voetreflex of massages nodig om mee te kunnen doen.

Samen met jouw baby en ben je van harte welkom bij Haraki om de baby reflex technieken te leren. Het is ook mogelijk om de workshop bij jou thuis te volgen, dan kom ik bij jullie langs.


Praktische informatie

De lessen duren ongeveer een uur.
Er zijn 2 lessen met 1 of 2 weken ertussen zodat je thuis kunt oefenen.
Tijdens de tweede les worden eventuele vragen of onduidelijkheden naar aanleiding van de eerste les besproken. De lessen aan huis zijn met maximaal 2 ouder-kind koppels

Kosten

Privéles samen met je baby:       € 60,00 per les

Samen met een andere ouder-kind koppel ontvang je 50% korting op de 2e ouder-kind

css.php