Hoe komt het toch dat ik telkens in dezelfde valkuilen des levens val? En waarom zijn die drempels waar iedereen met gemak overheen stapt voor mij als bergen zijn en blijf ik er telkens met iets overheen schuren of ga ik in zijn achteruit?
Zijn dit vragen die jij jezelf stelt? Dan ben je al heel ver op weg en ben je misschien ook al toe aan de volgende stap; actie ondernemen.

Coaching bij Haraki is veel meer dan gesprekken voeren, bij Haraki is er actie en rust tegelijk. We gaan samen onderzoeken waar de blokkade precies zit en wat de werkelijke oorzaak daarvan is.
Met de benadering vanuit de Chinese geneeskunde is het lichaam net als een huis. Een huis heeft ook onderhoud nodig, een regelmatige schoonmaak beurt en zo nu en dan is het tijd om de zolder, kelder of schuur eens onder handen te nemen. Daar kom je vaak dingen tegen waarvan je niet meer wist dat je ze had of zie je dat ene ding liggen waar je vorige week nog zo naar op zoek was. Soms is het weggooien van spullen niet eens nodig. Alles opnieuw rangschikken geeft ook al meer ruimte.

Zo werkt het ook in het lichaam. Alle gebeurtenissen worden opgeslagen, ze worden via je ogen en oren verzameld en krijgen ergens een plekje in het lichaam. Pijn uit zich fysiek in het lichaam, stress in het emotionele wat in de organen tot uiting komt.

 

Voor welke klachten kan ik coaching gebruiken

Coaching kan altijd uitkomst bieden! Bijvoorbeeld bij:

  • Relatieproblemen
  • Ongewenste gebeurtenissen
  • Jezelf beter leren kennen
  • Telkens in dezelfde valkuilen stappen of tegen drempels aanlopen
  • Als je verder wilt komen, je doel wilt behalen

 

Wat kan ik verwachten

Bij Haraki wordt de tijd genomen om de aard van de klacht te bespreken. Samen onderzoeken we waar de oorzaak ligt en wat we eraan kunnen doen. Haraki haalt alles voor je uit de kast; van Feng Shui tot tenen lezen en van massages tot meditatie oefeningen. Elke keer zal een feestje zijn omdat je jezelf in je kracht gaat zetten om door te kunnen zonder te struikelen.

Na het motiverende gesprek worden je voeten gemasseerd. Datgene wat je niet meer nodig hebt en blokkades vormt zal ik voor je wegnemen en de positieve kracht zal ik toestoppen. Een heerlijke ervaring die je tot rust brengt waardoor je vanuit rust de stappen kan zetten die jou verder brengen op jouw pad

Een coaching gesprek met voetreflex neemt snel 2 uur in beslag. Neem voor jezelf de tijd en ruimte om ook na de afspraak te kunnen doorzetten tot verwerking. Samen zullen we de frequentie afstemmen wat ervoor nodig is om jou in je kracht te zetten.

css.php