Gold Reiki werd door de Deense meditatiemeester Ole Gabrielsen via channeling ontvangen. Het stemt af met één van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. De straal van het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen.

Gold Reiki heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit te bannen en transformeert deze negatieve gevoelens om naar het zuivere. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht wat om je heen wordt gebracht.

Gold Reiki werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier al de bron van vele
lichamelijke ziektes en daarom vormt Gold Reiki een ideale combinatie met bijv. Reiki of
Kundalini Reiki. Je helpt zowel de bron alsmede ook de klachten aan te pakken.

Voor welke klachten kan ik Gold-Reiki inzetten
Gold Reiki is in te zetten bij alle mogelijke klachten.
Ook klachten waar je mee hebt leren leven, hierbij een aantal voorbeelden:

  • Psychische klachten zoals angst en stress
  • Overgevoeligheid, ook bij kinderen
  • Ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD
  • Overheersende emoties
  • Gevoel van disbalans, ook binnen een gezin

Wat kan ik verwachten
Bij Haraki wordt de tijd genomen om de klachten en wensen te bespreken vooraf aan de behandeling. Als je er klaar voor bent ga je op je rug op de behandeltafel liggen, met kleding aan. Je lichaam wordt indien gewenst bedekt met doeken om warm te blijven. Tijdens de behandeling plaats ik mijn handen op of boven het lichaam. Aanraking is niet noodzakelijk.

Het is ook mogelijk om deze behandeling op afstand te doen, vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Reiki is een vorm van healing, het geeft direct resultaat en na de behandeling blijft de energie een aantal dagen doorwerken. Vaak is 1 behandeling al voldoende om tot de kern te komen.

Gold Reiki Cursus
Wil je worden ingewijd in de Gold Reiki? Wil je dat individueel of liever in een kleine groep? 
Haraki leidt jou op tot Gold Reiki Master zodat jij jezelf en anderen de GoldReiki energie kan geven. In 2 lessen wordt je opgeleid tot Gold Reiki Master.

 

css.php