Dit is de meest geboekte behandeling bij Haraki

Leven vanuit je innerlijke kracht is gemakkelijk gezegd. Het opvolgen daarvan is soms nog lastig. Lastig omdat je merkt 

voetreflex healing zwangerschap hsp rouwverwerking rouw zwanger alphen-aan-den-rijn massage haraki Esther-van-der-Lindendat je in oude gewoontes terug valt, omdat je het gewend bent zo te handelen of denken. Of dat het misschien toch wel prettig en vertrouwd voelt, zoals het altijd was. Ondanks je weet dat je anders wilt, je uit de vicieuze cirkel wilt stappen. Je weet in theorie heel goed wat er anders kan om je doel te bereiken, maar in praktijk lukt het niet om het geheel toe te passen.

Merk dan op dat er ergens nog een emotionele blokkade in je lichaam zit, een vorm van angst voor het nieuwe. Tijdens de Haraki healing bespreken we waar jouw hindernissen liggen en hoe je die het beste kan nemen zodat het geen hindernissen meer hoeven te zijn. We doen een oefening waar jij jouw angst mag omarmen en erkennen om daarna een nieuwe stap te kunnen nemen.

Blokkades kunnen alleen weggenomen worden met lichaamswerk, voetreflex therapie is een heel effectieve en doeltreffende behandeling waarbij jij alleen maar hoeft te ontspannen. Ook lichaamsmassages zijn zeer effectief bij het bestrijden van blokkades in het lichaam, we ondervinden samen welke behandeling het beste bij jou aansluit. De therapeut doet al het werk. De massage wordt uitgevoerd met warme massageolie, verrijkt met ondersteunende etherische olie. Na de sessie zal je compleet herboren voelen, met direct effect op je handelen. Je zal merken dat je vanaf nu vanuit je innerlijke kracht beslissingen kan nemen, kan handelen, kan leven!

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor emotionele klachten en vastlopers in het dagelijks leven. Vaak geeft een enkele behandeling voldoende ondersteuning om aan je innerlijke kracht gehoor te geven.

css.php