De naam Haraki komt uit de Zen-stroming. Het is een combinatie van Hara, het krachtcentrum in je lichaam net onder de navel. En het woord Ki, ook wel bekend als Qi of Chi wat staat voor de stroming van levensenergie. Vrij vertaald staat Haraki voor leven vanuit je innerlijke kracht.

Voor velen van ons is het lastig om te doen wat bij ons past. Want we hebben een opvoeding genoten, zijn naar school gegaan en alles wat we hebben meegemaakt en geleerd zou goed voor ons zijn. Maar vergeet niet dat iemand anders met de beste bedoelingen jou iets heeft aangeleerd. Net als de rest van de klas  hetzelfde heeft geleerd op hetzelfde moment Terwijl jij misschien extra uitleg nodig had of juist sneller met de lessen klaar was, als je dat niet duidelijk kan aangeven of als de ontvanger jouw boodschap niet wilt horen dan is het lastig om voor jezelf te staan.

Vanaf het moment dat je bent gaan groeien, bewust bent geworden van jouw eigen kracht, heb je gemerkt dat je een andere benadering wenst. Dit is het moment dat je wakker bent geworden, je hebt je afgevraagd waarom je anders bent dan anderen. En waarom je niet begrepen wordt.

Haraki is gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een eigenschap, een kracht die jou anders maakt dan de rest. Hooggevoeligheid is niet leeftijdsgebonden, je hebt het al voor jouw geboorte en zal het je hele leven zijn. Hoe prettig zou het zijn als je weet hoe jij in jouw kracht kan staan, hoe je jouw talenten en gebreken kan inzetten om jouw mooiste dromen te leven.

De kracht van Haraki is voetreflex therapie, een totaalbehandeling waarin jouw lichaam als geheel aandacht krijgt. De persoonlijkheid van een gesprek vooraf aan de behandeling, de verbinding van de behandeling en het duwtje in de rug ter stimulering jouw eigen pad te kiezen en daar verder op te ontwikkelen. Haraki geeft jou kracht, met aandacht vanuit het hart.

Haraki helpt jou om vrij te leven, alle behandelingen zijn energetisch. Dat wil zeggen; op jouw energie afgestemd. Dat wat jij nodig hebt, zal je ontvangen. In de winkel bij Haraki zijn er allerlei ondersteunende artikelen te koop die jou helpen om dat stapje te zetten. Er zijn regelmatig workshops waar je niet alleen producten maakt en kennis opdoet die jouw dromen laten uitkomen, je ontmoet ook gelijkgestemden. Haraki laat je leven in je eigen kracht!

Gezondheid is voor iedereen anders en daar is niemand die er een oordeel over hoeft te geven. Daarom heb ik mij aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij om aan te geven dat iederéén altijd welkom is. En bij Wkkgz.

css.php