De naam Haraki komt uit de Zen-stroming. Het is een combinatie van Hara, het krachtcentrum in je lichaam net onder de navel. En het woord Ki, ook wel bekend als Qi of Chi wat staat voor de stroming van levensenergie. Vrij vertaald staat Haraki voor leven vanuit je innerlijke kracht.

Voor velen van ons is het lastig om te doen wat bij ons past. Want we hebben een opvoeding genoten, zijn naar school gegaan en alles wat we hebben meegemaakt en geleerd zou goed voor ons zijn. Maar vergeet niet dat iemand anders met de beste bedoelingen jou iets heeft aangeleerd. Net als de rest van de klas  hetzelfde heeft geleerd op hetzelfde moment Terwijl jij misschien extra uitleg nodig had of juist sneller met de lessen klaar was, als je dat niet duidelijk kan aangeven of als de ontvanger jouw boodschap niet wilt horen dan is het lastig om voor jezelf te staan.

Vanaf het moment dat je bent gaan groeien, bewust bent geworden van jouw eigen kracht, heb je gemerkt dat je een andere benadering wenst. Dit is het moment dat je wakker bent geworden, je hebt je afgevraagd waarom je anders bent dan anderen. En waarom je niet begrepen wordt.

Hooggevoeligheid
Haraki is gespecialiseerd in hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een eigenschap, een kracht die jou anders maakt dan de rest. Hooggevoeligheid is niet leeftijdsgebonden, je hebt het al voor jouw geboorte en zal het je hele leven zijn. Hoe prettig zou het zijn als je weet hoe jij in jouw kracht kan staan, hoe je jouw talenten en gebreken kan inzetten om jouw mooiste dromen te leven.

Rouwverwerking
Verdriet en rouw heeft een grote impact op het lichaam. Je wordt in het hart geraakt. Rouw is ook een vorm van pijn die in het lichaam nestelt. Voornamelijk de pijn die niet zichtbaar is voor anderen zoals het niet uitkomen van een lang gekoesterde wens. Rouw is meer dan afscheid nemen van hetgeen je lief hebt. Het is ook accepteren dat een bepaalde situatie niet anders is verlopen. 
Haraki kan jou begeleiden in de vele vormen van rouw, Haraki laat jou voelen waar de pijn vandaan komt om er een warme en mooie herinnering voor terug te geven.

Moeder en kind
Zwanger zijn is een groot geschenk, al voelt dat misschien op dat moment anders omdat alles totaal veranderd en het lichaam allerlei signalen afgeeft die onwennig zijn. Zwangerschapsreflexologie is een mooie manier van verbinding maken tussen moeder en de ongeboren vrucht. Daarnaast verlicht het zwangerschapskwalen waarvan iedereen zegt dat het erbij hoort. Voetreflex bij Haraki is er om de zwangerschap aangenamer te maken. Ook als de baby er is, ben je van harte welkom met de baby om krampjes te verlichten of het onaangename gevoel van doorkomende tandjes tegen te gaan. Als de kinderen naar school gaan, is het fijn als ze kunnen ontladen en bijvoorbeeld bedplassen tegen te gaan. Telkens veranderd er iets in het leven waar je hoofd, je lichaam aan mag wennen.

Pijnbestrijding
Ja ook bij acute- en chronische pijnklachten staat Haraki voor je klaar, niets is zo vervelend als telkens terugkerende pijn. En of het nu nierstenen zijn, migraine aanvallen of chronische pijn, voor alles is een oplossing. Haraki laat je namelijk ervaren wat de pijn jou zegt, we zullen ermee communiceren en verbinden om het vervolgens anders te ervaren. 

Kracht van Haraki
De kracht van Haraki is massage therapie, de oudste vorm van genezing. Voetreflex therapie is een totaalbehandeling waarin jouw lichaam als geheel aandacht krijgt. Lichaamsmassages, oorkaarbehandelingen, cupping, guasha en Hawaiiaanse buikmassage zijn ook behandelingen die veelal worden uitgevoerd om het lichaam in balans te brengen. Haraki geeft de persoonlijkheid van een gesprek vooraf aan de behandeling, de verbinding van de behandeling en het duwtje in de rug ter stimulering jouw eigen pad te kiezen en daar verder op te ontwikkelen. Haraki geeft jou kracht, met aandacht vanuit het hart.

Haraki helpt jou om vrij te leven, daarom alle behandelingen zijn energetisch. Dat wil zeggen; op jouw energie afgestemd. Dat wat jij nodig hebt, zal je ontvangen. In de winkel bij Haraki zijn er allerlei ondersteunende artikelen te koop die jou helpen om dat stapje te zetten. Er zijn regelmatig workshops waar je niet alleen producten maakt en kennis opdoet die jouw dromen laten uitkomen, je ontmoet ook gelijkgestemden. Haraki laat je leven in je eigen kracht!

Gezondheid is voor iedereen anders en daar is niemand die er een oordeel over hoeft te geven. Daarom heb ik mij aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij om aan te geven dat iederéén altijd welkom is. En bij Wkkgz.

css.php