Haraki is ontstaan uit de visie dat alles met elkaar verbonden is en ook alles invloed op elkaar heeft. De theorie van Yin en Yang die elkaar aanvullen en elkaar versterken, net zoals de zon en de maan staan voor dag en nacht maar ook voor warmte en koude, licht en donker. Beide elementen zijn nodig om het verschil te ervaren. Deze invloed van de natuur is verbonden met onze gemoedstoestand, we nemen een dag en nachtritme aan. Ieder heeft zijn eigen unieke ritme ontwikkeld en aangeleerd. Jouw ritme is jouw kracht, een verstoring van jouw ritme door de omgeving heeft invloed op jouw gezondheid.

De betekenis van Haraki
Hara is het krachtpunt in ons lichaam, vlak onder de navel. Ook wel aan te duiden als het 2e chakra. Ki is de levensstroom of levensenergie die door ons lichaam gaat, maar ook zichtbaar is in onze omgeving. Mijn droom is dat iedereen vanuit zijn eigen innerlijke kracht kan leven, dat iedereen uniek mag zijn in je eigen kracht en dat voornamelijk jijzelf dat accepteert.
Vele factoren hebben invloed op ons leven en alles is terug te vinden in het lichaam. Zo hebben de voeten, maar ook de handen en de oren, reflex punten naar de rest van het lichaam. De vorm van de tenen geven het karakter van de persoon aan en de stand het gedrag. Met nine star ki astrologie kunnen we de hobbels en valkuilen in het leven bespreekbaar maken. 
Hoe komt het toch dat iemand op een bepaalde dag geboren is, is gaan leven, een opvoeding en opleiding heeft genoten en dat precies overeen komt met al je talenten? Dat al de talenten terug te vinden zijn in de voeten, in de handen, in het gedrag maar ook in de horoscoop.
Voor Haraki is dit de normaalste zaak van de wereld.

Ontdekken wie jij bent
Door te ontdekken wie jij bent, kan je ook beter begrijpen waarom de ander anders is. Haraki is een ster in het lezen van tenen, om zo het karakter en de talenten te benoemen. En over sterren gesproken; Nine Star Ki is de blauwdruk van je leven, door de 5-elementen in het leven toe te laten wordt de cyclus compleet en zal je makkelijker over hobbels van het leven heen kunnen stappen.
Hoe kan je beter ontdekken wie jij bent, dan door te voelen wie jij bent. Met voetreflexologie geef ik jou de kans om te voelen, om innerlijk te zijn.

Gezondheid is voor iedereen anders en daar is niemand die er een oordeel over hoeft te geven. Daarom heb ik mij aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij om aan te geven dat iederéén altijd welkom is