Kundalini Reiki is een variant op de traditionele reiki. Het combineren van de traditionele Reiki met Kundalini energie maakt de behandeling nog intensiever. Usui Reiki werkt met universele energie en Kundalini Reiki met je eigen kundalini energie die zich slapende houdt bij de wortelchakra.

Bij Kundalini Reiki worden er diverse tradities uit de yoga en de chakra-leer gecombineerd met Reiki. Hierdoor worden de energie-kanalen van de ontvanger meer geopend en kan de intensiviteit van de behandeling toenemen. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat de chakra’s weer goed in balans komen en je een boost krijgt in je persoonlijke energie.

Blokkades in ons systeem kunnen ervoor zorgen dat onze energie stagneert. Hierdoor kunnen fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen ontstaan. Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen. De energie die bij Kundalini Reiki vrijkomt kan gepaard gaan met allerlei sterke ervaringen. Hierdoor kunnen blokkades doorbroken worden en onze bewustwording stijgen.

Net zoals blokkades in ons huis stagneren. Het stoten van je voet tegen de tafelpoot of alle jassen en schoenen die in de hal zijn opgestapeld zijn blokkades. Je merkt dat het opruimen van de hal en het verzetten van de tafel direct verlichting geeft en dat er meer ruimte is voor jezelf, voor je eigen energie. Dit is precies wat Kundalini Reiki doet in het lichaam.

Voor welke klachten kan ik reiki inzetten
Kundalini Reiki is in te zetten bij alle mogelijke klachten. Ook klachten waar je mee hebt leren leven, hierbij een aantal voorbeelden:

  • Concentratieproblemen
  • Een onbestemd gevoel, depressieve gevoelens
  • Slaap problemen
  • Overheersende emoties
  • Gevoel van disbalans

Kundalini Reiki Cursus
Wil je worden ingewijd in de Kundalini Reiki? Wil je dat individueel of liever in een kleine groep? 
Haraki leidt jou op tot Kundalini Reiki Master zodat jij jezelf en anderen de Kundalini Reiki energie kan geven. In 3 lessen wordt je opgeleid tot Kundalini Reiki Master.

 

css.php