opu-huli buikmassage massage zwangerschap zwanger Haraki Esther-van-der-Linden Alphen-aan-den-Rijn buik ontspanning navel olie Hawaiiaanse Hawaiaanse ontspannend hsp hooggevoelig darmen maagBalinese massage
De traditionele Balinese Massage is duizenden jaren geleden ontstaan uit een traditionele vorm van Indonesische massage. Op het eiland Bali heeft deze een compleet eigen karakter gekregen. De originele Balinese stijl is verder verfijnd door een combinatie van technieken uit Zweedse massage, Acupressuur, Reflexologie en Aromatherapie. De traditionele Balinese Massage wordt meestal gebruikt voor ontspanning, maar kan ook toegepast worden om spieren los te maken en pijnlijke plekken in de spieren te verlichten.

Het voornaamste doel van de massage is het bereiken van volledige ontspanning om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Om dit te bereiken wordt de huid dusdanig gekneed en gemasseerd waardoor de bloedstroom en energie in uw hele lichaam weer in actie komt. Balinese Massage is van oorsprong een stevige massage welke diep in de spieren kan worden gevoeld.
Om alle spieren te bereiken, maak ik gebruik van verschillende technieken die worden afgewisseld met korte en lange strijkbewegingen. De massage wordt uitgevoerd met heerlijk verwarmde Balinese kokosolie.

Deze massage is geschikt bij:

 • Verlichten van pijn bij migraineklachten
 • Stress en spanning
 • Nazorg van sportblessures
 • Pijnlijke gewrichten en spieren
 • Slaap- en ademhalingsproblemen
 • Verminderen van angst
 • Stimulering van het algemeen gevoel van welzijn

Duur van de massage: 90 minuten

 

Massage Haraki Alphen-aan-den-Rijn lichaamsmassage bodywork Esther-van-der-Linden hsp hooggevoelig energetisch lichaamswerk edelstenen edelsteen touch-by-Haraki rugmassage edelsteenmassage ontspanning Touch by Haraki
Massagetherapie is de specialiteit van Haraki, dat vrij vertaald is naar “leven vanuit je innerlijke kracht”. De innerlijke kracht van Haraki is intuïtie, hooggevoeligheid en healing.
Bij de Touch by Haraki massage wordt gewerkt op energiepunten en meridianen in het lichaam en de overdracht van universele energie buiten het lichaam.  Hierdoor worden blokkades opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor de natuurlijke energiestromingen zowel in als om het lichaam weer in balans komt.

De universele (levens)energie is altijd in ons lichaam aanwezig en dient steeds in evenwicht te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kan dit leiden tot mentale klachten zoals angst, piekeren en stress. Maar ook fysieke klachten, die meestal een rechtstreeks gevolg zijn van de mentale disbalans. Een klacht of ziekte geeft aan dat de balans in het lichaam verstoord is en een massage is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen.

Praktisch gebeurd de overdracht van energie door krachtige kneedtechnieken afwisselend met zachte strijkbewegingen op het lichaam en handoplegging. De energie is persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Het gaat naar plaatsen waar een blokkade zit, heft deze blokkade op waardoor sommige klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Touch by Haraki massage een super ontspannende en helende massage van top tot teen. Hierbij maak ik gebruik van de verschillende massage technieken zoals voetreflex, cupping, guasha, reiki, opu huli (Hawaaiaanse buikmassage) en klachtgerichte massage. De massage wordt uitgevoerd met heerlijk, op jou afgestemd, geurende warme massageolie. De geuren versterken de werking van de massage en zullen jouw innerlijke kracht versterken.

Duur van de massage: 90 / 120 minuten

 

Haraki lichaamsmassage ontspannendemassage massage ontspannende-massage rugmassage rug-massage Esther-van-der-Linden Alphen-aan-den-Rijn bodywork lichaamswerk ontspanning behandeling spieren gewrichten Ontspannende massage
De ontspanningsmassage is een zachtere vorm van de klassieke massage. Deze massage is zeer geschikt als je pijn wilt vermijden en toch je spieren en lichaam wilt laten ontspannen. De ontspanningsmassage helpt bij het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Bij de ontspannende massage worden energiekanalen, die door heel je lichaam stromen, schoongemaakt en wordt blokkerende energie afgevoerd. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in de voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. Door de zachte strijkbewegingen worden stress en spanning afgevoerd uit het lichaam. Een ontspannende massage is voor iedereen geschikt. Wil je graag een moment van rust, ontspanning of me-time? Of heb je last van mentale of fysieke klachten? Dan kan deze massage jou ondersteunen en zo bepaalde klachten helpen verminderen.
De essentie van een ontspannende massage is het lichaam in balans brengen. Daarom kan deze massage heeft doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hooggevoelige kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven. Een ontspannende massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out Bij regelmatige massage werkt de massage tevens preventief. Het zorgt er dan voor dat stress en vervelende situaties niet worden opgeslagen in het lichaam.

Duur van de massage: 60 / 90 / 120 minuten

 

energetische-massage massage lichaamsmassage lichaams-massage bdywork lichaamswerk Haraki Esther-van-der-Linden Alphen-aan-den-Rijn ontspanning loslaten hooggevoelig hoog-gevoelig hsp energetisch Energetische massage
Door de energetische massage wordt niet alleen de bloedsomloop gestimuleerd, ontspant het lichaam en wordt je bewegingsvrijheid vergroot. Maar komt ook je geest tot rust en zullen emotionele blokkades verlicht worden. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen tot een diepe meditatieve staat. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en het stimuleert het loslaten van toxine in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen die afkomstig zijn van bacteriën. Door de massage worden bepaalde stoffen die in de huid aangemaakt die pijn verminderen en je een goed gevoel geven.

De energetische massage bestaat uit langzame, glijdende bewegingen in de richting van het hart om de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen los te laten. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de pijnpunten gemasseerd en besproken, om ontspanning te bevorderen en de bewegingsvrijheid te vergroten. Tevens maakt de massage emotionele spanning vrij en brengt evenwicht tussen lichaam en geest. De massage is met olie op de blote huid.

Energetische massage kan toegepast worden bij

 • Pijn
 • Stress- en burn-out klachten
 • Te hoge spierspanning en -kramp
 • (chronische) vermoeidheid

Duur van de massage: 60 / 90 / 120 minuten

 

 

 

 

 

 

 

css.php