voetreflex healing rouwverwerking zwanger neuroreflex zwangerschap hsp hooggevoelig alphen-aan-den-rijn massage haraki Esther-van-der-LindenPlotselinge verandering
Het begrip ‘metamorfose’ betekent een schijnbaar plotselinge verandering. Schijnbaar, want in het onderbewuste (in de diepte) wordt stapje voor stapje naar de verandering toegewerkt.


Wat is het?

Een eenvoudige, zachte methode die leidt tot bewustwording, genezing en spirituele groei. De massage bestaat uit zacht cirkelende bewegingen op de reflexzone van de wervelkolom, die zich weerspiegelt op de voeten, de handen en het hoofd. Het willen (voeten), voelen (handen) en het denken (hoofd) komen helemaal in harmonie. 

De levensenergie gaat stromen, waardoor je weer in je natuurlijke zachtheid en creativiteit kunt komen. Je straalt meer zelfvertrouwen uit. Het geeft rust en minder stress en zorgt ervoor dat je je eigen talenten kunt waarmaken door het nemen van betere beslissingen.

Bij een Metamorfose massage hoeven alleen de sokken en schoenen uit. Je gaat liggen op de massagetafel waar je wordt toegestopt met lakens om het geborgen gevoel te ervaren.


Voor wie?
De massage is geschikt voor iedereen, zowel volwassenen als kinderen, allereerst voor ontspanning van binnenuit.
Vooral in perioden van grote veranderingen, stress, scheidingen of medische behandelingen is het een methode om vitaler te worden en meer zelfvertrouwen en innerlijke rust te ontwikkelen.
Deze massage kan veel betekenen voor kinderen, die onzeker, onrustig en/of gevoelig zijn voor prikkels van buitenaf

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten

css.php