Haraki Esther-van-der-Linden behandeling reiki-behandeling Alphen-aan-den-Rijn healing Reiki usui-reiki kundalini-reiki kundalini massage ontspanning handen voor-lichaam-en-geest holistisch cursus reiki-graad reiki-cursus reiki-inwijding inwijding hsp hooggevoelig hooggevoeligheid hoog-gevoeligReiki is een zachte doeltreffende behandeling. De oorsprong ligt in Japan, ongeveer 100 jaar geleden. De grondlegger Mikao Usui heeft rond 1922 onderwijs gegeven in de door hem ontwikkelde vorm van het sturen van levensenergie. De term bestaat uit 2 Japanse tekens; Rei, wat staat voor ‘geest of ziel’ en Ki wat te vertalen is naar ‘energie of levenskracht’. Bij Reiki wordt gewerkt met kosmische harmoniserende energie dat wordt doorgegeven aan het lichaam. Dit kan zowel door handoplegging als op afstand.

Het lichaam is te vergelijken met een huis waarin we wonen. Een huis heeft veel te verduren, het staat constant bloot aan de buitenlucht. Er wordt bijvoorbeeld een fiets tegen de gevel geplaatst, wat niet erg is want het huis kan er tegen. Maar het stuur kan wel een markering achterlaten. De regen maakt de ramen vies en de wind dringt het huis binnen als de ramen of deuren open staan.

Als dit wordt vertaalt naar het lichaam, dan komen de woorden en emoties van andere mensen net zo bij ons binnen als de wind in ons huis. Soms laat het sporen na wat in huis te vergelijken is met een blad wat naar binnen waait. Het huis kunnen we weer schoonmaken met de stofzuiger en water, het lichaam kunnen we ook reinigen met behulp van Reiki en water.

 
Voor welke klachten kan ik reiki inzetten
 Reiki is in te zetten bij alle mogelijke klachten. Ook klachten waar je mee hebt leren leven, hierbij een aantal voorbeelden:

  • Pijn zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn of keelpijn
  • Een onbestemd gevoel
  • Verzachtingen bijwerkingen van medicatie
  • Chronische klachten
  • Overheersende emoties
  • Zwangerschapsklachten


Wat kan ik verwachten
Bij Haraki wordt de tijd genomen om de klachten en wensen te bespreken vooraf aan de behandeling. Als je er klaar voor bent ga je op je rug op de behandeltafel liggen, met kleding aan. Je lichaam wordt indien gewenst bedekt met doeken om warm te blijven.

Tijdens de behandeling kan je aangeven wat je ervaring is en als behandelaar zal ik vragen stellen om jou de Ki te laten ervaren.

Reiki is een vorm van healing, het geeft direct resultaat en na de behandeling blijft de energie een aantal dagen doorwerken. Ik ben tot Master ingewijd in de traditionele vorm van Reiki, Usui Reiki in Kundalini Reiki en Gold Reiki. Door deze combinatie kan ik een krachtige behandeling geven. Vaak is 1 behandeling al voldoende om tot de kern te komen. Ook geschikt voor kinderen

Prijs
60 minuten – € 70,- euro

Na de behandeling krijg je de tijd om weer met beide voeten op de grond te landen met een glas edelstenen water. Zodat de afvalstoffen die zijn vrijgekomen ook afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan de afspraak maximaal 15 minuten langer duren dan de geboekte tijd. Heb je meer tijd nodig, dan zal ik daarvoor € 12,50 per kwartier in rekening brengen.

Haraki zorgt voor de schone handdoeken tijdens de behandelingen. Hiervoor hoef je niets mee te nemen. Zodra je de praktijk ruimte binnen stapt, is het moment voor jou begonnen.  Voel je welkom, met jouw verhaal.

 

Reiki cursus
Wil je ook ingewijd worden in Reiki zodat je niet alleen jezelf heling kan geven, maar ook anderen? Klik dan op de volgende link voor meer informatie en de eerst volgende cursusdata   

Cursus Reiki 1

Cursus Reiki 2

Cursus Reiki 3A en Masterschap

css.php