Relatie coaching is voor elke 1 op 1 relatie. Tussen liefdespartners, ouder-kind of met een ander familielid, met een leraar of collega. Elke vorm van contact met een ander persoon is een relatie. Vaak kiezen we zelf met wie we omgaan en als het leuk is, blijven we daarvoor gaan. In een vriendschappelijke relatie nemen we genoegen met hoe het loopt en de intensiviteit van contact is voor beiden goed. Maar wat als je merkt dat je liefdesrelatie een andere vorm aan heeft genomen door bijvoorbeeld de komst van kinderen of verandering van werk. En hoe komt het dat je zo weinig snapt van een familielid, je bent toch uit hetzelfde hout gesneden?
Elke disbalans in een relatie veroorzaakt een emotie, nadat het vechten, vluchten of bevriezen stadium is gepasseerd, krijgt die emotie een plekje in het lichaam. Als je de emotie er niet kan laten zijn dan laat die wel merken dat je wel aandacht aan jezelf mag geven.
Als vergelijking met een huis; als het hard regent en waait buiten en je bent vergeten het raam dicht te doen. Dan komt de regen naar binnen. Het kan zijn dat je bij het dichtdoen van het raam met je voeten in een plas water staat. Logischer wijs ruim je dat dan op. Maar wat als het water al langs de muur naar binnen is geslopen, dan denk je dat je op tijd het raam hebt dichtgedaan of dat de storm toch wel mee viel. Dit water komt later als een ander gebrek, zoals bijvoorbeeld vochtplekken in de muur naar buiten.

Het is verstandig om daar wat aan te doen voordat de schade nog groter wordt.


Voor welke klachten kan ik coaching gebruiken

Coaching kan altijd uitkomst bieden! Bijvoorbeeld bij:

  • Relatieproblemen
  • Onprettige werksfeer
  • Jezelf beter leren kennen
  • Beter contact met je kind of ouder
  • Als je de verschillen met je geliefden wilt accepteren en omarmen

 

Wat kan ik verwachten

Bij Haraki wordt de tijd genomen om de aard van de klacht te ontdekken en bespreken. Samen onderzoeken we waar de oorzaak ligt en wat we eraan kunnen doen. Haraki haalt alles voor je uit de kast; van Feng Shui tot tenen lezen en van massages tot meditatie oefeningen. Elke keer zal een feestje zijn omdat je jezelf in je kracht gaat zetten, de ander gaat begrijpen en elkaar kunt accepteren zoals je bent met al je talenten.

Met elkaar zullen we de frequentie afstemmen wat ervoor nodig is om jullie samen te brengen, in je eigen kracht.

css.php