Haraki Esther-van-der-Linden rouw rouwverwerking reiki-behandeling Alphen-aan-den-Rijn healing Reiki usui-reiki kundalini-reiki kundalini massage ontspanning handen voor-lichaam-en-geest holistisch cursus reiki-graad reiki-cursus reiki-inwijding inwijding hsp hooggevoelig hooggevoeligheid hoog-gevoeligWanneer je naaste is overleden mag je rouwen. Hoe lang je daarvoor nodig hebt is geheel aan jou. Rouwen om datgene wat je zo lief had en er nu niet meer is. Bij elk verlies is rouw noodzakelijk. Bij overlijden, scheiding, verlies van baan of woning of bij het verlies van gezondheid maar ook het niet uitkomen van wensen.

Liefde is de oorzaak van alle rouw, liefde maakt rouw mogelijk. Bij het verwerkingsproces van rouw heb je ondersteuning nodig en ruimte om de pijn toe te laten. Haraki leert je hoe je om kan gaan met de pijn en het verdriet. Door erkenning te geven aan het diepe verdriet geeft je ook erkenning aan de liefde die hieraan ten grondslag ligt. Haraki helpt je om weer opnieuw in de flow te komen en opnieuw het leven te ervaren met vreugde en plezier. Zodat jij weer kan creëren vanuit jouw eigen kracht.

Verdriet en liefde horen bij elkaar. Als mensen veel van elkaar houden, zijn ze ook vaak voorbestemd om diep verdriet te ervaren. Na een grote gebeurtenis stagneert de doorstroming van energie. Zowel fysiek, emotioneel als mentaal en spiritueel zal ik je begeleiden en ondersteunen om jouw energie weer te laten doorstromen. Met de meest effectieve oefeningen om rouw te verwerken en passende voetreflex massage die erop gericht het leven hernieuwd op te pakken en het verdriet een plekje te geven.

Het verlies verwerken betekent het doormaken van een aantal fasen. Verlies verwerken kost tijd en energie. Het is prettig om te starten met elke twee weken een behandeling en al na 3 behandelingen zal je ervaren dat je wat meer ruimte en tijd krijgt om de frequentie af te bouwen.

css.php