Heb je al zoveel tijd besteed aan het zoeken naar jezelf? Zoek dan niet verder! Tamara Strijk en Esther van der Linden hebben een unieke samenwerking tussen coach en therapeut. Samen maken wij de verbinding tussen datgene wat je denkt, wat je doet en wat je wilt. Zodat je in volle overtuiging jezelf kunt zijn.

Gewoontedier
Als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, zal je merken dat bepaalde gewoontes en handelingen als gewoon zijn. Gewoontes die iedereen je aan herkent, “dat is zo typisch jij”. Maar wat als die titel je niet meer past? Verval je dan weer in die rol die voor anderen zo herkenbaar is, of wil je onderzoeken wat zelfherkenning met je doet? Een kledingstuk dat je niet meer past, wordt vervangen voor een nieuwe. Daar heb je geen last van, sterker nog: je neemt alle complimenten over je nieuwe aanwinst in ontvangst. Maar veranderingen aan jezelf worden niet opgemerkt of daarover denk je te lang na. Terwijl het niet meer is dan het opruimen van oude lasten. Herken je jezelf in dit stuk en ben je bereid om op te ruimen zodat er ruimte ontstaat om jezelf weer nieuwe gewoonten aan te nemen die op dit moment wel passend zijn?

Kracht van verandering
De kracht is dat verandering werkelijk merkbaar is. Je krijgt daadkracht om te gaan waar jij wilt. Je hebt al het inzicht wat je wilt en kan, het is nu tijd om te manifesteren. Om te veranderen en het leven makkelijker voor jezelf te maken. Een leven dat bij jou past.

   Leef vanuit je hart
Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en alles is okay. Wij geloven in het lot, het Universum en dat onze krachten oneindig zijn. Er zijn momenten in het leven dat je hulp nodig hebt om vertrouwen voor jezelf te winnen en het leven aan te gaan en het te sturen met mooie gedachten. 

Wanneer je alles bij je wilt blijven dragen, neem je letterlijk teveel hooi op je vork. Dan draag je teveel ballast en dat geeft klachten zoals stress en lichamelijke pijn. Laat je niet te makkelijk afschepen met de gedachten dat die pijn bij het leven hoort. Het leven is immers veel prettiger zonder stress en pijnlijke momenten.

 

Team
Tamara is een spontane analyticus, zij luistert naar jou verhaal. Zij geeft inzicht waarom je bepaalde keuzes maakt en tegelijk geeft ze handvatten om het handelen uit gewoonte te doorbreken. Tamara coacht met systemische gedachtegang, gericht op het manifesteren. Zij weet negatieve gedachten om te zetten naar positieve daadkracht.
Waarschijnlijk heb je tijdens jouw zoektocht al gemerkt dat je dingen die je graag wilt, niet uit handen komen. Je hoofd weet het zo goed te verwoorden maar je lichaam reageert anders waardoor je niet verder komt. Daarom versterkt Esther de coaching sessies met lichaamswerk. Zij laat je de doorstroming voelen met voetreflex massages. Een zeer effectieve manier om de blokkades in je lichaam op te heffen waardoor je de volgende stap kan zetten. Esther heeft haar specialisatie in loslaten en compassie, zij kneedt jou letterlijk los van alle ballast.

Samen met manifestatie coach Tamara maak je helder wat jij wilt. Jijzelf. Door gesprekken en interactieve opdrachten krijg je in duidelijke verwoording uitgelegd waar je precies tegenaan loopt. Waarom een patroon zich blijft herhalen. Na de afspraak met Tamara heb je binnen 5 dagen een ontmoeting met Esther die jou laat ervaren wat ontspanning met je lichaam kan doen. Het inzicht dat verandering alleen ontstaan vanuit jezelf, kan je na de massage ook beamen. Want ook jij kan manifesteren als je lichaam vrij is van blokkades en je energie door je hele lichaam vrij kan stromen.

De verschillende zoektocht van zowel Tamara als Esther heeft ons op vele plaatsen gebracht en ons vele manieren van ontwikkelen laten zien. Doordat onze wegen zo verschillend waren, kan het niet anders dan dat wij een tweeheid zijn. Directheid en zachtheid kunnen heel goed samen, net zoals wij kennis hebben gemaakt met de wens en mogelijkheid van zelfrealisatie. En dat geven we graag door. Zodat je niet alleen afstand kan nemen van dat ene kledingstuk maar totaal in balans bent met de keuzes die je zelf maakt.

 

Inhoud
Een onderdeel van de sessies is dat je handvatten aangereikt krijgt om verantwoordelijkheid te kunnen en willen nemen over jouw leven. En er daarbij achter komen wie je werkelijk bent. Zodat je kan doen wat je denkt en werkelijk wilt. Je zal elke keer een laagje van de ui afpellen om tot de kern te komen.

In deze sessies ga je verder dan je ooit hebt ervaren. Wij nemen je mee in:

    • Het verder leren kennen en uitspreken van gevoelens
    • Leren kennen van jouw vorm van waarnemen van de wereld en van jezelf
    • Leren kennen van hetgeen je zoekt, je denkt en wiltTamara en Esther

 

  • Weten waar jij je mee identificeert
  • Het ervaren van de vernieuwde versie van jezelf

 

Zomer aanbieding:
Pakket van 3 maanden met zowel 4 individuele afspraken bij Tamara als Esther.
Tijdens dit traject zijn wij beide altijd voor je bereikbaar voor vragen
In deze periode zal je ervaren dat je wilskracht in verbinding staat met daadkracht.
Ben je er klaar voor?

Maak dan nu gebruik van de zomeraanbieding en betaal geen € 1515,-  maar slechts € 1414,-.
Geldig in de maanden augustus en september met de eerste afspraak uiterlijk in september 2022.

 

Resultaat

Na deze sessies ben jij in staat om confrontaties op een liefdevolle manier aan te gaan.
Je durft ‘nee’ te zeggen en aan te geven wanneer het genoeg is geweest. Je weet wanneer je rustmomenten kan inbouwen om over de dag meer energie te ervaren. Door de samenwerking met Tamara en Esther aan te gaan, weet je betekenis aan jouw eigen leven te geven. Waardoor jouw werk en gezin niet meer alle aandacht op vragen, maar jij ze de aandacht kan geven vanuit jezelf. Je weet dat je er niet meer alleen voor staat, je weet namelijk jezelf de juiste ondersteuning te geven.

 

Tamara aan het woord
In mijn ogen is Esther een gouden Engel; haar zachtheid voelde voor mij in het begin wat onwennig, maar wat heb ik dit met liefde omarmt. Voor mij is zij een herinnering dat zelfliefde én liefde voor anderen de basis vormt voor alles wat je doet. Vandaar ook mijn samenwerking met haar, want ik ben niet de enige die daaraan herinnerd mag worden. Je eigen leven manifesteren vanuit innerlijke kracht en liefde is dan ook de match made from heaven. 

Onze levens bestaan uit uitdagingen, hoewel ik een echte denker ben, heb ik nooit gedacht dat het leven mij overkwam. Altijd haalde ik er wél iets positiefs uit en naarmate ik persoonlijk groeide des te meer. Als jonge moeder die er al vrij snel alleen voor stond, leerde ik mijzelf financieel te redden. Na mijn tweede huwelijk die door huiselijk geweld eindigde, leerde ik te vechten als een leeuwin voor mijn eigen veiligheid en vrijheid. Ik ontwikkelde mijzelf van een moederkloek naar een ondernemende vrouw die haar kinderen liefheeft. Zelfs in mijn ‘overlevingsjaar’ heb ik het leven gemanifesteerd wat ik dat moment voor ogen had.  

 

Esther aan het woord
Ik heb Tamara leren kennen in de tijd dat ze als een leeuwin vocht voor haar kinderen. Mijn kennis over dieren geeft daarover de volgende informatie: een leeuw komt alleen in actie komt als het ook daadwerkelijk nodig is. Het liefst met een knikje of een handgebaar, om zoveel mogelijk het overzicht te behouden vanaf de plek waar ze zijn neergestreken. Tamara heeft ook echt de leeuwin in zich, zij weet de grote zaken compact te beschrijven. Zij heeft met een vingerknip orde op zaken gesteld. En dat is wat ik bewonder aan haar. 

Onze levens hebben zich op een later moment samengevoegd. Daar waar de kinderen van Tamara haar vele inzichten hebben gegeven, heb ik de pijn van kinderloosheid geaccepteerd. Mijn moederhart klopt nu voor iedereen die dat nodig heeft, mijn zorgzaamheid en liefde bieden troost voor degene die daarom vraagt. Ook volwassenen hebben die verzorging nodig omdat elke dag wel een vorm van verlies wordt ervaren. Ik kan je leren losloten, los van angsten, los van het verleden. Het leven en alle uitdagingen die het biedt, een mag een keuze zijn…. Jouw keuze

Verbinding
Opvoeding, verleden, gebeurtenissen… Alles heeft invloed. Je hebt elkaar nodig om te bereiken wat je hart je vertelt. Vandaar dat ik zo ontzettend blij bent met deze samenwerking, omdat we elkaar versterken. De verbinding van hart, hoofd en buik is belangrijk voor iedereen. De ene doet meer vanuit het hoofd en de ander vanuit buik en dat samen leert luisteren naar het hart. 

Dát maakt Esther en Tamara het Gouden Duo. 

Ervaar het. Kom in actie om het leven te manifesteren dat écht bij jou past. Vanuit je hart.

Er mag ook gelachen worden

 

css.php