Tenen zijn er in allerlei vormen en maten; lange en korte tenen, ingetrokken tenen, gedraaide tenen en zo nog veel meer. Wat zeggen jouw tenen over jou?
Door te kijken naar de stand en de vorm van je tenen en nagels krijg je meer inzicht in je karakter en persoonlijkheid. 

Tenen lezen geeft inzicht in je talenten en valkuilen. Bij relaties kan het verhelderend werken, het krijgen van meer inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip. Het lezen van baby- en kindertenen geeft als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kan je bewustere keuzes maken die aansluiten bij de ontwikkeling van je kind.

De stand van de tenen kunnen veranderen, dat laat zien welk gedrag je aangeleerd hebt. Misschien ben je van nature bedachtzaam, maar heb je in de loop van je leven geleerd om sneller te reageren. In de aanhechting van je tenen zit er dan ruimte, maar de topjes van de tenen raken elkaar. Zo kunnen tenen op allerlei manieren veranderen. Ze kunnen krom of scheef groeien, volledig draaien, zichzelf verstoppen, of weer mooi recht groeien. Het laat allemaal zien hoe jij op dit moment in je leven staat.

In vergelijking kan je aan een huis zien in welke tijd het is gebouwd, hoe de buitenkant is onderhouden zegt iets over de staat van het huis en de voortuin of de bewoners van tuinieren houden. De stijl van de voordeur en het naambordje zegt ook iets over de bewoners. Als er iets aan de woning wordt veranderd, is dit wel te zien in het uiterlijk. De werkelijke bouwstijl en bouwjaar blijft gelijk, het huis staat op dit moment zo in de straat.

Wanneer kan ik tenen lezen inzetten

Tenen lezen is een hulpmiddel om meer inzicht te verkrijgen in

  • Jezelf; in je talenten en valkuilen
  • Relatie; werk of privé
  • Kinderen; tenen zeggen alles wat ze zelf (nog) niet kunnen

Wat kan ik verwachten

Bij Haraki is tenen lezen een feest van herkenning. Zittend op een stoel, met de blote voeten op de grond zijn je tenen goed leesbaar, het consult is interactief. 

Het is ook mogelijk om het consult op afstand te doen, door middel van het lezen van een foto en met videogesprek.

     

Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden zoals vriendinnen-uitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedag of opening van een bedrijf. Daar geef ik mini-consulten van 10-15 minuten

 

 

 

css.php