In deze workshop maak je 3 armbanden van (half)edelstenen. De edelstenen geven jou extra kracht om de verbinding met jezelf en geliefden aan te gaan. Ze moedigen je aan om jouw unieke zelf te blijven en helpen je bij de keuzes die je maakt.

De armbanden maak je op intuïtie en je zal zien dat er hele mooie items ontstaan wat precies bij je past.

Omdat je zelf de stenen aan een elastiek draad rijgt, maak je al verbinding met de stenen. Marcel zal de armbanden voor je lezen. Hij kan je aangeven waarom je juist voor die stenen hebt gekozen. En Esther zal de werking van de armbanden toelichten op basis van wat er over geschreven is.

Prijs van de workshop: € 44,50 p.p.

 

Workshops zijn in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan. 

 

Hoe geweldig is het als je verbindingsarmbanden kan maken met je vriendinnen, tijdens een familiedag of teamuitje. Hoe mooi is het om verbinding met de aanstaande bruid te maken tijdens jullie vrijgezellenfeest. En wat zal het bijzonder zijn om de creativiteit van je collega’s mee te maken.

Al vanaf 4 personen als privéworkshop te boeken.

 

Wist je dat Esther ook veel van wijn weet en Marcel als kok heeft gewerkt? De workshop kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een Chinese theeceremonie, wijnarrangement of complete catering. Vraag naar de mogelijkheden.

css.php