Voetreflex bij Haraki
In de afgelopen jaren heb ik al vele voeten mogen bewonderen en verwennen. Voetreflex behandelingen verminderd pijn, geeft meer energie, veerkracht en balans en verhoogd de kwaliteit van leven. Reflexzonetherapie heeft een aangetoond positief effect op het hartritme en bloeddruk en vermindert de ontstekingswaarden, zorgt voor afname van stress en angst én het verhoogt juist de waarden van het knuffelhormoon oxytocine. En volgens mij kunnen we allemaal wel een knuffel via de voeten gebruiken.

Reflexzonetherapie werkt
Talloze onderzoeken laten zien dat reflexzonetherapie positief effect heeft op onder meer angst, pijn en stress. Reflexzonetherapie bevordert het zelfhelend vermogen van het lichaam en verbetert de kwaliteit van leven. Dat het werkt is al meer dan 100 jaar bekend, sinds de Amerikaanse KNO arts dr. William Fitzgerald deze kennis toepaste. Die zonder verdoving kon opereren of een tand trekken. Reflexzonetherapie werkt en dat is ook aangetoond nu er moderne technieken gebruikt worden bij het onderzoek.

Daarom voetreflexologie
Na een voetreflex behandeling is het gevoel van welbevinden aanzienlijk meer toegenomen omdat diepwerkende technieken worden toegepast. In de zones die geblokkeerd zijn, kunnen die technieken soms pijn geven. Wonderlijk genoeg kwam uit het onderzoek naar voren dat het geen effect heeft op het welbevinden, sterker nog: hyperstimulatie brengt het zenuwstelsel in balans en dat verklaart de verminderde pijn. De stimulatie van de reflexzones verbetert de bloedtoevoer naar het corresponderende orgaan. Ook dit is aangetoond met onderzoeken uit 1999 en 2012 waarbij gebruik werd gemaakt van geluidsgolven. In beide onderzoeken werd aangetoond dat de bloedtoevoer aan naar de behandelde organen tijdens de massage toenam. Het effect is niet duurzaam, maar regelmatige stimulatie van de reflexzone kan zeker een positieve bijdrage leveren aan het verbeterd functioneren van het orgaan.

Elke keer ben ik weer verwonderd met het bereikte resultaat. Pijn die verdwijnt, klachten verminderen, de ogen gaan stralen en er komt rust. Voetreflex is mijn passie en dat is merkbaar in de behandelingen. Laat mij jou voeten zien, laat je behandelen en je zal zelf ook verbaasd zijn over het resultaat.

Voetreflex bij Haraki
Omdat alle klachten ontstaan uit een opgekropte emotie neem ik ruim de tijd om ook jouw emoties te bespreken. We kunnen een oefening doen voordat je op de behandeltafel gaat liggen waardoor de massage nog beter effect heeft. Haraki is gespecialiseerd in pijnklacht-vermindering maar ook in alles wat erbij hoort zoals je gevoel. Elke behandeling is uniek, speciaal op jou afgestemd. Wil je dit ook een keer proberen, boek dan de Haraki special.

css.php