Vraag jij je ook wel eens af waarom het lijkt alsof niemand naar je wilt luisteren? Waarom die andere collega wel promotie maakt en jij telkens wordt overgeslagen? Waarom je niet gezien wordt om wie je bent? Gaan jouw kinderen hun eigen gang terwijl je zoveel voor ze hebt gedaan? Of wordt je regelmatig teleurgesteld door het gedrag van je partner?

In het leven dat je tot nu toe hebt geleefd, heb je vele herinneringen gemaakt en ervaringen opgedaan. En niet alleen maar leuke. Sommige daarvan kunnen een blokkade veroorzaken in je systeem. Daarvan zijn er enkele direct zichtbaar en wordt meteen hulp voor geboden. De onzichtbare trauma’s zorgen er ook voor dat jouw levensenergie niet vrij door jouw lichaam kan stromen. Juist die blokkades laten van horen door lichamelijke klachten te tonen maar ook opgekropte emoties zoals boosheid, verdriet, angst en onzekerheid zijn uitingen van datgene wat jij nog niet hebt verwerkt.

Ons hele leven worden we geconfronteerd met angsten en onzekerheden. Beide emoties die door anderen vaak niet worden begrepen omdat ze opeens opspelen en een onderdeel van jouw eigen leven. Een gebeurtenis in de omgeving kan jouw emotie wakker maken zoals bijvoorbeeld een nieuwe relatie of juist een afwijzing voor datgene waar jij helemaal voor wilde gaan. Jouw angst wordt getriggerd en dat maakt jou onzeker. De angst om anders te zijn, de angst om iets nieuws aan te gaan of de angst zélf te veranderen.

Kom dan naar de workshop Omgaan met angst en onzekerheden. Het belooft een intensieve dag te worden, waarin je mag voelen en ervaren. Jouw vraagstuk van dit moment mag worden uitgelicht en aan het einde van de workshop zal je verlicht voelen.

Deze dag gaan we in gesprek over met jouw angst. Je gaat leren wat angst en onzekerheden doen met jouw lichaam. Je gaat ontdekken wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Je gaat inzien en ervaren hoe het leven eruit kan zien als je een stapje verder durft te zetten. Én je gaat inzien dat je zelf de regie hebt over jouw leven en dat niets jou meer tegen houdt om in jouw kracht te staan.

De workshop is van 10:30 tot 16:00

Lijkt jou dit een beetje te spannend? Neem voor vragen gerust contact met mij op via telefoonnummer: 06-15266364

css.php